Ga naar de inhoud

PRIJZEN & KLEUREN

Vanaf

Keukens

1200

Elke keuken is weer anders en de ene keuken is weer wat bewerkelijker dan de ander, vandaar dat de prijzen verschillen. Ook kunnen wij bijpassende handgrepen leveren om de stijl compleet te maken.

Vanaf

Meubels & interieur

400

Ook wrappen wij ander interieur meubilair zoals tafels, kasten, muren etc.
Ook hier verschilt de prijs weer omdat niet alles hetzelfde is. Wij denken graag met je mee voor een bijpassende oplossing.Vanaf

Zakelijk

Op aanvraag

Je kantoor een nieuwe look geven zonder een grote verbouwing? Dat kan! Door bestaande kasten, keukens, bureaus en andere kantoor units te wrappen, steek je je kantoor in een volledig nieuw jasje!

kras- en stootbestendig

Makkelijk schoon te maken

UV-bestendig

Kosten keuken wrappen

Veel mensen vragen zich af wat het kost om een keuken te laten wrappen. Dit is natuurlijk belangrijk om te weten of het in je budget haalbaar is om de keuken te laten wrappen.
De keuken is vaak een centrale plek in de woning, dit geeft meteen een belangrijke uitstraling aan je huis en interieur. Het is daarom ook wenselijk dat je keuken dan ook de uitstraling heeft die past bij jou en je interieur. Met verschillende interieur trends door de jaren heen zien we dan ook dat de keuken soms niet helemaal meer bij het geheel past. Een nieuw kleurtje zo af en toe zou daarom wel wenselijk zijn. Gelukkig is dit met keuken wrappen snel toe te passen.

Veel mensen zijn dan ook nieuwsgierig wat de kosten zullen zijn voor het wrappen van de keuken. Deze kosten van het wrappen van de keuken zijn uiteraard van vele factoren afhankelijk. Het is goed om te begrijpen welke factoren meespelen om te kunnen berekenen wat de kosten voor het wrappen van de keuken zijn. Onder in dit artikel zullen we jullie duidelijk uitleggen hoe de kosten worden opgebouwd voor het wrappen van de keuken

Wrappen goedkoper dan spuiten of fronten vervangen

Over het algemeen zien we dat het wrappen van de keuken een stuk voordeliger is ten opzichte van het spuiten van de keuken of het vervangen van de fronten van de keuken kastjes. Het voordeel bij het wrappen van de keuken is dan ook dat je niet zelf de kastjes hoeft te demonteren en te vervoeren. Dit wordt allemaal voor je gedaan door de medewerkers van Wrapped Up. In verhouding heb je met het wrappen van de keuken een goedkope oplossing om je keuken er weer als nieuw uit te laten zien!

Kosten berekenen wrappen keuken

Oppervlakte voor het wrappen van de keuken
De oppervlakte dat gewrapt moet worden is van grote invloed op de prijs. Hoeveel keukenkastjes moeten er gewrapt worden, moet het aanrechtblad ook gewrapt worden, zijn er nog extra interieurdelen die ook gewrapt moeten worden? En wil je de achterwand of onderkant van de keuken ook laten wrappen? Dit alles speelt mee om de kosten te kunnen bepalen van het wrappen van de keuken.

Folie voor de keuken wrap

Daarnaast is ook de folie van belang op de prijs. Er zijn verschillende soorten folies en kleuren. Bij Wrapped Up Keuken Wrap gebruiken wij altijd hoogwaardige interieurfolie welke leverbaar is in een groot aantal kleuren. Er zijn standaardkleuren maar er zijn ook speciale kleuren of prints beschikbaar als keuken wrap, denk hierbij bijvoorbeeld aan een metallic look keuken wrap of een krokodillenleer keuken wrap. De kosten voor het wrappen van de keuken zullen dus afhankelijk zijn van welk soort folie je uitkiest.

Locatie waar de keuken gewrapt moet worden

De locatie waar de keuken gewrapt moet worden heeft invloed op de prijs. In principe houden wij de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland aan als ons werkgebied. Buiten deze provincies kunnen de medewerkers van Wrapped Up ook langskomen alleen vragen wij hiervoor wel een voorrijtarief afhankelijk van de kilometers die wij moet maken.

Keuken wrappen een goedkope oplossing

Gemiddeld zien we dat je voor een kleine keuken zo rond de €1000,- kwijt bent, bij een grote keuken met bijvoorbeeld een extra keuken eiland kunnen deze prijzen oplopen naar bijvoorbeeld €2000,-. Dit klinkt misschien als een groot bedrag, maar kijk eens wat het kost om een keuken te laten spuiten, de fronten te vervangen of een geheel nieuwe keuken te plaatsen?

Wat kost het om jouw keuken te laten wrappen?

Ben je nou nieuwsgierig geworden wat het kost om jouw keuken te laten wrappen? Stuur dan vrijblijvend een paar foto’s van de keuken naar info@wrappedupnoord.nl of 06 365 482 86 en geef daarbij zo goed mogelijk aan welke gedeeltes je gewrapt zou willen hebben en in welke kleur, dan zullen de medewerkers van Wrapped Up je een zo goed mogelijke indicatie geven van de kosten voor het wrappen van jouw keuken.
Colors_Prices

Vind jouw perfecte kleur

Bekijk kleurencatalogus↗

KRISTINA HRYTSAYENKA

Wat een geweldige uitvinding! Betrouwbaar, betaalbaar en super mooie kwaliteit! Ontzettend blij met mijn nieuwe keuken. De keuken kan ik makkelijk reinigen en hij blijft super mooi. Bedankt voor de fijne service!