Ga naar de inhoud

WRAPPED UP @WORK

Over Wrapped Up

Wrapped Up Noord is het keuken wrap bedrijf van Noord – Nederland. We hebben al vele klanten mogen helpen aan een mooie nieuwe look van de keuken. We volgen op de voet de trends op gebied van interieur en keukens en weten daardoor altijd in te spelen op de wensen van de klant. Of je keuken wilt laten wrappen in een klassieke look of dat je juist een moderne strakke keuken wrap wil, bij Wrapped Up kan het allemaal. We denken dan ook graag met je mee wat voor keuken wrap het beste past bij jouw interieur


Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door ons aanbod van vele kleuren, ervaren en gecertificeerd vakmanschap, en door onze open en heldere communicatie. Goede service vinden wij ontzettend belangrijk! Uiteraard vertellen we zelf graag hele mooie dingen over ons keukenwrap bedrijf, maar wil je ook weten hoe klanten over ons denken? Lees dan ook eens onze referenties op deze site of op Google om te zien hoe klanten het hebben ervaren.

Richard Patje – Oprichter Wrapped Up

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de bouw, waarvan de laatste jaren bij een groot betonbedrijf waar ik veel bij particulieren en bedrijven aan de slag was, kwam ik erachter dat ik het erg leuk vind om klanten met een goed gevoel achter te laten. Het ondernemerschap begon te kriebelen en het wrappen sprak mij erg aan. Nadat ik diverse opleidingen en certificaten heb behaald om vakkundig te kunnen wrappen, ben ik aan de slag gegaan. Eerst bij familie en vrienden om ervaring op te doen en later bij klanten. Inmiddels hebben we een groot klantenbestand binnen de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Ook is het team ondertussen uitgebreid met collega wrapper Ricardo Boelens en zijn we erg trots op de reacties van onze klanten.

Sem Patje

Ik ben de jongere broer van Richard. We kennen elkaar dan ook door en door en zijn enorm op elkaar ingespeeld en daardoor een heel goed team. Het is dan ook ontzettend leuk om samen klanten blij te kunnen maken met een mooie keuken wrap.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Stuur je verzoek naar info@wrappedupnoord.nl of stuur een appje naar 06 365 482 86 en wij komen zo spoedig mogelijk in contact met je.

WRAPPED UP NOORD

Bekijk onze video

Wrapped up @work. Hieronder een korte impressie video hoe wij een marmerlook aanbrengen op een houten tafelblad. 

Ervaren

Meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van wrapping.
Volledig gespecialiseerd op het wrappen van keukens.

Professioneel

Wij werken met speciale interieur folies van “Bodaq” voor een stijlvol en professioneel resultaat.

Gemotiveerd

Wij staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan! In een handomdraai blazen we jouw keuken weer nieuw leven in.

VRAGEN?

We vertellen je alles over de mogelijkheden!

MAYA WESSELS

Een nieuw huis, maar een verouderde keuken in een kleur waar we niet direct erg blij van werden. Omdat we verbouwplannen hebben voor de toekomst, kozen we voor een keukenwrap. De snelle actie van Wrapped up zorgt voor een frisse look en woonplezier in de komende periode. Snel en vakkundig werk van Wrapped up. De matzwarte wrap maakt de keuken weer helemaal van deze tijd! 

LET’S WRAP IT UP!

Contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis offerte aan of een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar onderstaand telefoonnummer of laat een bericht achter! Wij nemen dan zo snel mogelijk weer contact met je op.

06-36548286 INFO@WRAPPEDUPNOORD.NL

kvk: 80774482
BTW nr: NL003488189B34