Ga naar de inhoud

Bedrijfspand Restyling

Creëer een indrukwekkend en functioneel bedrijfsinterieur

Een goed ontworpen bedrijfsinterieur doet meer dan alleen een ruimte vullen; het weerspiegelt jouw merk en bedrijfscultuur. Of het nu gaat om het ontvangen van klanten of het creëren van een productieve werkomgeving voor je medewerkers, bij Bedrijfspand Restyling helpen we je bij het ontwerpen van een stijlvolle en functionele omgeving die past bij jouw visie.

Wat kunnen wij restylen?
Van receptiebalies tot bureaus, van muren en deuren tot raamfolies voor vergaderruimtes en kantoren – wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de uitstraling en identiteit van je bedrijf. Met oog voor detail en functionaliteit transformeren wij jouw bedrijfspand in een ruimte waar klanten zich welkom voelen en medewerkers optimaal kunnen presteren.

Laat jouw bedrijfsinterieur het verschil maken
Een stijlvol en functioneel interieur draagt bij aan een prettige werkomgeving én maakt indruk op klanten. Wil jij jouw bedrijfspand transformeren? Bij Bedrijfspand Restyling staan we voor je klaar met slimme oplossingen die zowel esthetisch als praktisch zijn.

Balie wrappen

Onze diensten op een rij:

Receptie en entree

Maak een sterke eerste indruk met een unieke receptiebalie en ontvangstruimte die professionaliteit en gastvrijheid uitstralen. Laat je balie in je bedrijfskleuren wrappen. Ook Freesletters en een inloopmat met je logo kunnen wij leveren.

Werkplekken en kantoren

Creëer een comfortabele, functionele en esthetisch aantrekkelijke werkplek met aangepaste bureaus en opbergsystemen. Ook Akoestische panelen en schoonloop matten kunnen wij leveren

Wanden en deuren

Personaliseer je binnenruimtes met stijlvolle wandafwerkingen, opvallende deurdesigns en functionele afscheidingen. Akoustische wandpanelen, fotobehang en roomdivers kunnen wij ook leveren.

Vergaderruimte

Optimaliseer je vergaderruimtes met op maat gemaakte raamfolies en meubels die zorgen voor privacy en een prettige werksfeer. Wist je dat wij ook de vergaderruimte kunnen decoreren met wandpanelen, muurstickers?

Waarom kiezen voor Bedrijfspand Restyling?

Maatwerkoplossingen: Elk project is uniek. Wij ontwerpen interieurconcepten die naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit en bedrijfsdoelen.Professionele afwerking: Van planning tot uitvoering, wij waarborgen hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en vakmanschap.

Tijd en kostenbesparend: Door onze efficiënte aanpak kunnen wij je bedrijfsruimte snel restylen zonder dat je bedrijf stil komt te liggen.

Deze klanten gingen je o.a. voor:

  • Ziekenhuizen (Treant/UMCG)

  • Zorggroepen (Cosis)

  • Architectenbureaus (Team4 Architecten)

  • Tankstations (TinQ)

  • Makelaars

  • Kapsalons/Opticiens


Meer weten wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsruimte nieuw leven kunnen inblazen.