Ga naar de inhoud

Keukenwrap

Ontdek de mogelijkheden van keukenwrap bij Wrapped Up
Ben je op zoek naar een snelle en betaalbare manier om je keuken een nieuwe look te geven? Dan is keukenwrap dé oplossing! Bij Wrapped Up bieden we hoogwaardige keukenwraps aan, waarmee je eenvoudig je keukenfronten, kastdeuren en zelfs werkbladen kunt transformeren zonder een volledige renovatie.

Wat is keukenwrap?
Keukenwrap is een zelfklevende folie die speciaal is ontworpen om oppervlakken in je keuken te bedekken. Het is een duurzame, water- en hittebestendige oplossing die eenvoudig aan te brengen is. Met keukenwrap kun je een verouderde keuken snel opfrissen en aanpassen aan de nieuwste trends, zonder de hoge kosten en lange doorlooptijd van een traditionele verbouwing.

De voordelen van keukenwrap
Kosteneffectief: Een volledige keukenrenovatie kan flink in de kosten lopen. Keukenwrap is een betaalbaar alternatief waarmee je tegen een fractie van de kosten een compleet nieuwe uitstraling kunt creëren.

Snel en eenvoudig: Het aanbrengen van keukenwrap is relatief eenvoudig en kan binnen een paar uur klaar zijn, afhankelijk van de grootte van je keuken. Bovendien kun je de wrap zelf aanbrengen of het overlaten aan een professional.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: Keukenwraps zijn gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen krassen, hitte en vocht. Hierdoor zijn ze perfect voor intensief gebruikte ruimtes zoals de keuken. Daarnaast is het schoonmaken van een gewrapte keuken simpel met een vochtige doek.

Veelzijdig in ontwerp: Bij Wrapped Up heb je keuze uit een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen. Of je nu kiest voor een strakke, moderne look met hoogglans wit, of een warme houtstructuur voor een meer natuurlijke uitstraling, er is altijd een keukenwrap die bij jouw stijl past.

Duurzaam alternatief: Door je bestaande keukenkastjes en oppervlakken te wrappen in plaats van te vervangen, draag je bij aan minder afval en een duurzamere keuze.

Keukenwrap
Modern kitchen with black furniture and wooden floor

Keukenwrap: oneindige mogelijkheden
Van minimalistisch wit tot industriële betonlook of warme houttinten: met keukenwrap zijn de mogelijkheden eindeloos. Creëer jouw droomkeuken zonder de rommel en hoge kosten van een volledige renovatie. De flexibele materialen kunnen ook worden toegepast op moeilijkere oppervlakken zoals rondingen, wat het ideaal maakt voor elk keukenontwerp.

Wrapped Up jouw specialist in keukenwrap
Bij WrappedUp.nl hebben we jarenlange ervaring in het transformeren van keukens met keukenwraps. Onze wraps zijn van hoge kwaliteit, UV-bestendig en verkrijgbaar in diverse designs. We bieden daarnaast een snelle levering en uitstekende klantenservice. Of je nu op zoek bent naar een subtiele make-over of een complete metamorfose van je keuken, wij staan klaar om je te helpen.

Geef je keuken een nieuwe uitstraling zonder gedoe. Bekijk onze collectie kleuren op Wrapped Up en ontdek de vele mogelijkheden!

Prijzen & kleuren

Teamleden

Blije klanten

Meter Wrapfolie

Gewerkte uren